Polígon Hort de Lloret

Notícies

10/05/2022
L'AJUNTAMENT DE L'Alqueria de la Comtessa HA REBUT UNA SUBVENCIÓ DE L'INSTITUT VALENCIÀ DE COMPETITIVITAT EMPRESARIAL (IVACE) DE 90.958,58 EUROS PER A MILLORAR EL POLÍGON HORT DE LLORET.

Els objectius del projecte són: instal·lar diverses zones d'aparcament o estacionament de bicicletes i patinets; creació d'una pàgina web amb informació del polígon industrial, accessible des d'internet i independent de la web de l'Ajuntament, encara que enllaçada des d'aquesta; adaptació de la senyalística per a afavorir l'accessibilitat a l'àrea i a les empreses implantades en la mateixa de persones amb mobilitat reduïda o dèficit sensorial; millora del sanejament separatiu de les aigües residuals amb la construcció d'un col·lector de recollida de pluvials en la zona del carrer Camí Vell d'Oliva; condicionament de l'edifici que disposa l'Ajuntament en el polígon industrial carrer Camí Vell d'Oliva per a habilitar-ho com una part de centre polivalent amb espais per a reunions, formació i serveis i material d'oficina o addicionals de les empreses del polígon.

La data d'inici del projecte està prevista per a setembre, per a finalitzar-lo a la fi d'aquest mateix any 2022. L'alcalde de l'*Alqueria, Voro Femenia, ha explicat que aquest projecte segueix en la línia en la qual estem de millorar el nostre poble, en aquest cas oferint nous serveis que facen la vida més fàcil a tots els visitants del polígon. Agraïm l'ajuda d'IVACE per a poder fer aquest projecte. Tal com anunciem a l'inici de l'any aquesta institució també ha possibilitat la millora del polígon amb la renovació de l'enllumenat, la instal·lació d'hidratants d'incendis i la col·locació de càmeres de seguretat.

 

Font:ondanaranjacope.com

07/11/2019
L'ALQUERIA INICIA LES OBRES DEL POLÍGON HORT DE LLORET AMB 118.576 EUROS DE L'IVACE

L'Ajuntament de l'Alqueria de la Comtessa ha iniciat les obres destinades a millorar i dotar de serveis el polígon industrial Hort de Lloret, que es duen a terme amb una subvenció de 118.576 euros atorgada per part de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace).

Les tasques consisteixen fonamentalment en la renovació de les canalitzacions principals de distribució de l'aigua potable del polígon industrial. També de la renovació i millora de les zones verdes, de la senyalització urbana i viària, aparcaments i ecoparc.

Voro Femenia, l'alcalde de l'Alqueria de la Comtessa, va assenyalar ahir que aquestes millores d'infraestructures de parcs comercials «ajudaran a aconseguir l'objectiu de convertir el poble en un nucli empresarial important en l'àmbit comarcal i a l'acolliment de nous projectes».

 

Font:levante-emv.com

Com arribar al Polígon Hort de Lloret? Com arribar